Правила на фестивала – „Събуди се!“
Експеримент №∞

Правила на фестивала

1.Влизането във фестивалната зона, става само срещу валидна гривна за вход.
2.Не сваляйте гривната и не нарушавайте нейната цялост, тя е вашият пропуск за фестивала! Носете я по всяко време и не се опитвайте да я сваляте и предавате на трети лица. Гривните са водоустойчиви. Всеки опит за манипулация се наказва с рязане или премахване на гривната от оторизирания за това персонал. Премахната гривна се заплаща наново!
3.Паленето на огън в гората е забранено!
4.Забранено е раздаването на рекламни листовки и други рекламни материали, анкети или въпросници по време на фестивала, без изричното съгласие на организаторския екип.
5.Повредени, откраднати и др. предмети от инвентара на фестивала, се заплащат от нарушителите.
6.Пазете личните си вещи. Не ги оставайте без надзор .Загубени вещи по време на фестивала можете да потърсите на инфо центъра до входа. Фестивалната зона не разполага с гардероб!
7.Забранено е внасянето на оръжия!
8.Лицата под 18 години влизат само с родител.
9.Семейната гривна за вход важи само за родители с дете, необходимо да е представите копие от акт за раждане на детето и представяне на лична карта.
10.Пазете чисто, изхвърляйте боклук само в указаните за това места. Забранено е сеченето на дървета и храсти във фестивалната зона!
11.Във фестивалната зона не се продават цигари или тютюневи изделия!
12.Забранено е движението на автомобили и други моторни превозни средства във фестивалната зона, както и спирането до и на входа на събитието. Всеки нарушител се отстранява принудително.
13.Фестивалът разполага с паркинг на 2 км. над фестивалната зона. Паркирайте правилно автомобилите си в оказаните за целта места.
14.Забранено е паркирането на асвалтовия път.
15.Транзитното преминаване е разрешено за граждани притежаващи имоти в прилежащите зони на фестивала.
16.Разрешено е влизането с домашни любимци с повод. Задължително е носенето на наморник при агресивните и по-едри породи.
17.Внасянето на храна и напитки във фестивалната зона е позволено единствено при първоначалното влизане. Забранено е внасянето на храни и напитки от хора с гривни.
18.Всеки закупил билет за фестивала се съгласява със спазването на изброените правила.
19.Охраната, както и членове на организаторския и доброволческия екип имат право да откажат да Ви допуснат до фестивала при неспазване на по-горе изброените правила.
20.Забранено е внасянето и използването на всякаква озвучителна техника( в т.ч. и малки преносими тонколонки).
21.Разрешено е внасянето на преносими барбекюта.
22.Сдружение WakeЪп! България си запазва правото да променя програмата без предупреждение.