2018-та започна… „Събуди се“ Експеримент №∞

IMG_1268

„Събуди се“ Експеримент №∞  (4-ти, 5-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти Юли 2018) е инициативa с цел да се разпространява и споделя наученото в живота, което може да обогати всеки един човек по различен начин.

През последните няколко години посетихме различни места по света и у нас. Видяхме общности стремящи се да живеят в мир, все по-близо до природата. Много хора започнаха да организират и посещават фестивали под различни надслови в целият свят. Всички тези събития позволиха както на участниците във фест
ивалите, така и на гостите да разберат, че не са сами и имат много съмишленици. Така с времето отношенията се пренесоха в живота на голям брой хора.

Вече съществуват много места, където се събират млади хора и заедно творят и обсъждат идеи. Хора, определяйки се един друг не с религия, раса или социално положение. Хора, равни и уважаващи се един друг, изучаващи все по-задълбочено смисъла на думите „човешко същество“.

„Събуди сѣ“ тази година навършва 8 години, осмицата като символ на безкрайност ще ни дари с още по – богата палитра от преживявания и опитности…

За тези, които им предстои да ни гостуват за първи път ще подскажем, че в планината заедно ще посрещаме изгрева всеки ден, ще научим нови умения във занаятчийската зона, ще чуем много гледни точки в лекционната програма, ще се запознаем с родни и чуждестранни практики за вътрешно развитие. Ще станем свидетели на театрални постановки, кино, акустични концерти, лабиринт на сетивата, фолклорни вечери с кукери, нестинари, гайдари и безкрайни хора, а за най-малките програмата създава преживяване сред природата, което ги събужда да я обикнат завинаги.

На мнозината , за които отдавна е традиция и всяка година изживяват нашия експеримент, обещаваме пет дни и нощи изпълнени с още по – задълбочена информация за древните ни традиции и бъдещите иновации представени от хора от цял свят.

пс. „Експеримент“ е термин за принцип, невъзможно да бъде успешен или провален. Всеки експеримент води до резултати, които обогатяват въвлечените в него личности чрез нови знания и умения, а те сами по себе си са плодородна почва за разширяване на мирогледа.

 

Вашият коментар