След срещата във Владая

След срещата във Владая

Здравейте приятели, благодарим на всички, които присъстваха на срещата във Владая. Виждаме, че вече много от вас станаха активни с регистрации в платформата, което ни радва. Надявам се успяхме да предадем нашите идеи за това, как тази платформа може да помогне на всички заинтересовани и да улесни общуването ни. Виждаме, че сте успели да споделите и на вашите приятели и вече, регистрациите са над 70! Нека да преговорим какво се случи на срещата.

Представихме платформата „Жива Утопия“! Нейните идеи, цели и функционалности. Също и взаимоспомагателна каса за всички, които искат да участват с проекти в нея. За всички новодошли, който не са били на срещата нека обобщим.

Платформата е напълно безплатна за посетители, които искат да разгледат картата, събитията, личностите, проектите, продуктите и услугите, споделят опит, а всеки, които направи регистрация ще може да публикува собствено съдържание в същите секции с изключение на тази с проектите. Те са обвързани с идеята за създаване на взаимоспомагателна каса, в която всички, които се включат ще могат да участват с проекти, които да получат финансиране от касата. Детайлите по сроковете и начина за гласуване търпят обсъждане.

Все още оформяме форума, категориите и правилата там. Ако имате иде как да се подобри платформата, има специална секция за предложения.

По „Жива Утопия“ има още работа и същата ще търпи развитие. Знаме, че все още има на места английските термини, работим по превода. Ако искате да помагате пишете ни. За сега остава затворена за външни лица, но 10 февруари е датата, на която паролата за вход ще бъде премахната и ще бъде отворена за всички.

В най-скоро време ще бъдат изработени и правилата за публикуване на съдържание.