Конкурс за дизайн на тениска “Събуди се!” 2022

Конкурс за дизайн на тениска “Събуди се!” 2022

Експеримент “Събуди се!” е съставен от своите гости и приятели. Затова ви каним да станете част от създаването на фестивала по още един творчески начин. Ако дизайнът е твоята сила, създай тениска, посветена на фестивала! Всеки отдаден събудист знае колко важна част от гардероба му са цветните ни тениски, които можем да носим както в гората, така и в градския си живот. Затова и търсим най-готиния дизайн, който да ни отличава, да ни събира и да ни напомня за “Събуди се” и след края на фестивала лятото.

 

Ако всичко това ти носи вдъхновение, прочети условията на конкурса по-долу и се захващай за работа! Пожелаваме ви вдъхновение и очакваме творенията ви!

 

Условия на конкурса:

 1. За да участвате е необходимо да изпратите свой проект за дизайн на тениска на wakeupbg@abv.bg до 22 март 2022. Текстът на имейла трябва да съдържа трите ви имена, телефон за връзка и профил във Фейсбук (ако имате такъв).
 2. Изпращането на имейл с гореспоменатата информация и съдържание ви превръща в участник в конкурса и означава, че се съгласявате с условията му.
 3. Всички лични данни ще бъдат съхранявани и обработвани от сдружение “Събуди се” според наредбите в Закона за защита на личните данни за целите на изпълнение на настоящия конкурс.
 4. Всеки участник има право да изпрати до два проекта за дизайн.
 5. Изпратените файлове с проекти трябва да са във формат EPS. или CDR., както и задължително копие в JPEG. Проекти в друг формат няма да бъдат приемани за участие.
 6. Дизайнът може да съдържа до два цвята за печат. Проекти с повече цветове няма да бъдат включени в конкурса.
 7. Дизайнът трябва да е подходящ за едноцветна тениска различна от черна.
 8. Дизайнът трябва да е подходящ за създаване на мъжки и на дамски тениски.
 9. Дизайнът не бива да включва изписани дати и/или година, както и текстове, различни от “Събуди се!” (шрифт за надписа „Събуди се“).
 10. Участниците се задължават да изпращат оригинални авторски проекти за дизайн. При установяване на плагиатство или други непочтени практики на която и да е фаза от конкурса, участникът бива дисквалифициран.
 11. Организаторите си запазват правото да не допуснат до гласуване проекти за дизайн, които са в разрез с ценностите на организацията, не въплъщават духа на фестивала или не отговарят на условията на конкурса.
 12. С изпращането на проектите си, участниците се съгласяват да направят до две промени в детайли на дизайните си при молба от страна на екипа на “Събуди се!”, като това не нарушава авторството или цялостния замисъл на дизайна.
 13. Печелившият дизайн се избира чрез гласуване, организирано в страницата на  Събуди се! Експеримент във Фейсбук  – https://www.facebook.com/WakeUpExperiment . Процедурата по гласуване се отваря до 7 дни след крайния срок за подаване на проекти и е с продължителност 7 дни.
 14. Конкурсът предвижда награди за 1во, 2ро и 3то място според спечеления брой гласове.
 15. Първите 3 проекта за дизайн, събрали най-много гласове при изтичане на времето за гласуване, печелят съответно 1во, 2ро и 3то място и се смятат за печеливши.
 16. За “глас” се брои всяка реакция с опциите на бутона “Like / Харесвам” под снимката на съответния дизайн.
 17. Наградите се разпределят по следния начин:
 • 1-во място – 4 единични билета за фестивала през 2022 и 4 тениски;
 • 2-ро място – 2 единични билета за фестивала през 2022 и 2 тениски;
 • 3-то място – 1 единичен билет за фестивала през 2022 и 1 тениска.
 1. Екипът на сдружение “Събуди се” се ангажира да се свърже с печелившите по телефон след обявяване на резултатите от конкурса с цел уточняване на начин на получаване на наградата.
 2. С изпращане на проект/и за участие в конкурса, участниците се съгласяват, че дизайнът им автоматично става собственост на Сдружение “Събуди се!” в случай, че е сред печелившите на 1во, 2ро или 3то място.
 3. Сдружение “Събуди се” си запазва правото да посочва авторството на дизайните в свои публикации и печатни материали.