Конкурс за дизайн на тениска “Събуди се!” 2022

Конкурс за дизайн на тениска “Събуди се!” 2022

Експеримент “Събуди се!” е съставен от своите гости и приятели. Затова ви каним да станете част от създаването на фестивала по още един творчески начин. Ако дизайнът е твоята сила, създай тениска, посветена на фестивала! Всеки отдаден събудист знае колко важна част от гардероба му са цветните ни тениски, които можем да носим както в гората, така и в градския си живот. Затова и търсим най-готиния дизайн, който да ни отличава, да ни събира и да ни напомня за “Събуди се” и след края на фестивала лятото.

 

Ако всичко това ти носи вдъхновение, прочети условията на конкурса по-долу и се захващай за работа! Пожелаваме ви вдъхновение и очакваме творенията ви!

 

Условия на конкурса:

 1. За да участвате е необходимо да изпратите свой проект за дизайн на тениска на wakeupbg@abv.bg до 22 март 2022. Текстът на имейла трябва да съдържа трите ви имена, телефон за връзка и профил във Фейсбук (ако имате такъв).
 2. Изпращането на имейл с гореспоменатата информация и съдържание ви превръща в участник в конкурса и означава, че се съгласявате с условията му.
 3. Всички лични данни ще бъдат съхранявани и обработвани от сдружение “Събуди се” според наредбите в Закона за защита на личните данни за целите на изпълнение на настоящия конкурс.
 4. Всеки участник има право да изпрати до два проекта за дизайн.
 5. Изпратените файлове с проекти трябва да са във формат EPS. или CDR., както и задължително копие в JPEG. Проекти в друг формат няма да бъдат приемани за участие.
 6. Дизайнът може да съдържа до два цвята за печат. Проекти с повече цветове няма да бъдат включени в конкурса.
 7. Дизайнът трябва да е подходящ за едноцветна тениска различна от черна.
 8. Дизайнът трябва да е подходящ за създаване на мъжки и на дамски тениски.
 9. Дизайнът не бива да включва изписани дати и/или година, както и текстове, различни от “Събуди се!” (шрифт за надписа “Събуди се”).
 10. Участниците се задължават да изпращат оригинални авторски проекти за дизайн. При установяване на плагиатство или други непочтени практики на която и да е фаза от конкурса, участникът бива дисквалифициран.
 11. Организаторите си запазват правото да не допуснат до гласуване проекти за дизайн, които са в разрез с ценностите на организацията, не въплъщават духа на фестивала или не отговарят на условията на конкурса.
 12. С изпращането на проектите си, участниците се съгласяват да направят до две промени в детайли на дизайните си при молба от страна на екипа на “Събуди се!”, като това не нарушава авторството или цялостния замисъл на дизайна.
 13. Печелившият дизайн се избира чрез гласуване, организирано в страницата на  Събуди се! Експеримент във Фейсбук  – https://www.facebook.com/WakeUpExperiment . Процедурата по гласуване се отваря до 7 дни след крайния срок за подаване на проекти и е с продължителност 7 дни.
 14. Конкурсът предвижда награди за 1во, 2ро и 3то място според спечеления брой гласове.
 15. Първите 3 проекта за дизайн, събрали най-много гласове при изтичане на времето за гласуване, печелят съответно 1во, 2ро и 3то място и се смятат за печеливши.
 16. За “глас” се брои всяка реакция с опциите на бутона “Like / Харесвам” под снимката на съответния дизайн.
 17. Наградите се разпределят по следния начин:
 • 1-во място – 4 единични билета за фестивала през 2022 и 4 тениски;
 • 2-ро място – 2 единични билета за фестивала през 2022 и 2 тениски;
 • 3-то място – 1 единичен билет за фестивала през 2022 и 1 тениска.
 1. Екипът на сдружение “Събуди се” се ангажира да се свърже с печелившите по телефон след обявяване на резултатите от конкурса с цел уточняване на начин на получаване на наградата.
 2. С изпращане на проект/и за участие в конкурса, участниците се съгласяват, че дизайнът им автоматично става собственост на Сдружение “Събуди се!” в случай, че е сред печелившите на 1во, 2ро или 3то място.
 3. Сдружение “Събуди се” си запазва правото да посочва авторството на дизайните в свои публикации и печатни материали.

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds