WakeЪп! България „Обратно към Корените“ 2014

 

WakeЪп! България е сдружение създадено, за да съществува заради Вас – Будните хора. Организацията се появи от нуждата да съществува, защото по един или друг начин трябва да започне промяната в заспалото ни съзнание. Ние вярваме, че тя ще се прояви когато се провокираме да бъдем позитивни и градивни, и заедно да бъдем живия пример за подрастващите, които са бъдещето на България и света.

Семенцето което посяхме през 2011 година вече е жив организъм и за да съществува дълго както всяка истинска традиция ние заложихме не на бързо израстване а на дълбоко вкореняване. Това е и темата на шестия фестивал в четири годишната ни история WakeЪп! България „Обратно към Корените“ 2014.

И тази година приказния фест ще се състои през най-дългите дни на годината от 20 до 22 юни – лятното слънцестоене. Мястото е магическата борова гора над град Куклен по пътя за манастира Св.Св. Козма и Дамян в Родопа планина на 15 километра от град Пловдив.

Поговорката „с музика и песен живота става лесен” ще приложим като направим сцена, качена между боровете, от където Диджеите ще пръскат музикална вибрация из гората през деня. Две ще са вечерните сцени, които ще ни въвлекат в шест абсолютно различни партита оцветени в шарени декори и осветление.

Въпреки разнообразната музикална програма вниманието на събитието е насочено главно към българските традиции в бита и културата. Другата ни главна цел е запознаването ни с иновативни гледни точки за алтернативния и целесъобразен начин на живот, представени от хора споделящи личния си опит в множество сфери. Приказната обстановка в боровата гора се допълва от десетки работилници, традиционни занаяти, арт ателиета, детска градина, горски цирк, семинари, конна езда, кино, театър, екстремни спортове и много други, които допълват пъзела от емоции и приключения за гостите на фестивала.

Очаквайте информация за предварителна продажба на билети…

Facebook event – https://www.facebook.com/events/437624813007983/

трейлър – „Празникът на Слънцето“ 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qM23Ufa2uJI

WakeЪп! „Празникът на Слънцето“ 2013 пълнометражен филм https://www.youtube.com/watch?v=_9UXpgs1b2g

www.facebook.com/WakeUpBulgaria www.wakeup-bg.com

Вашият коментар