Група Рада @ WakeЪп! 2016!

МУЗИКАЛНИ ПРАКТИКИ с ГРУПА РАДА

Киртанът е групова музикална практика, която прави директна връзка между душата и свръхдушата-представител на животворящия Дух във всеки от нас .

Възпяването на Свещенни Имена и Текстове отваря канала на Сърцето и Душата ни се наслаждава на общуване с Духовния Свят. Вярата ни се усилва и емоциите на безпричинна радост и безусловна любов ни заливат.

Когато се практикува в природата, киртанът е Добросторец. Всяко живо същество получава благословията, защото методът е универсален и божествен и се предава чрез уникалната лечебна вибрация на всеки един от участващите.

Възтановяването на Вярата в Доброто и Божественото, връзката ни с Майката Земя и истинското ни Себе е най-ценното в ежедневното прилагане на този прост и възвишен метод за себереализация.

ОБЕРТОНОВО-търлено пеене е една отнай-древните шамански техники за лечение и връзка с Великия Дух, Бащата Небе и Майката Земя. Състоянието, което психолозите наричат „необичайно състояние на съзнанието“ се постига ефективно и директно с древни звукови практики, запазени най-вече в Тува, Монголия, Тибет и Индия. В това състояние, практикуващия прави съзнателна връзка с Духовете-Лечители, Животните на Силата, Елементите на Творението и Святите Учители, като остава свързан с всичко съществуващо през свещената вибрация УН ХУН – Звукът на Слънцето. Независимо от качествата на гласа, той може да се превърне в мощен инсрумент на духовната сила и постоянно да разкрива нови и нови измерения в звуковото пътешествие – вълшебно и пълно с чудеса като самия Живот.

Нека бъдем Любовта, която искаме да имаме!

С Благодарност, ваши – Група РАДА

Healing chant & dance session:

Това са смесени музикално танцови терапевтични практики, взаимствани от древната мъдрост на различни народи и племена, автентични и въздействащи, основани върху лековитата и трансформираща сила на звука и движението. За постигане на идеалното психо-физическо усещане за здраве и баланс, за обединение на двете мозъчни полукълба, за развитие на личностните качества и таланти, за по-дълбоко осъзнаване на връзката „вътрешен-външен свят“ и „душа-свръхдуша“.

Всяка сесия се подкрепя с дарение от сърце – за споделяне на изобилието и добруването.

Healing chants&dance е част от Проект ИКУАШЕНДУНА
създаден и разработен от Феите и Група РАДА,
вдъхновен от Световния Пакт на Осъзнатостта,
Университета за Потомствена Мъдрост и Обединените Нации на Духа.

Звукът е същност на Тишината, заровен в нейната Сърцевина.
Песента е състояние на Съзнанието, отвъд шума и тишината.

Вашият коментар