Група Рада @ WakeЪп! 2016!

МУЗИКАЛНИ ПРАКТИКИ с ГРУПА РАДА

Киртанът е групова музикална практика, която прави директна връзка между душата и свръхдушата-представител на животворящия Дух във всеки от нас .

Възпяването на Свещенни Имена и Текстове отваря канала на Сърцето и Душата ни се наслаждава на общуване с Духовния Свят. Вярата ни се усилва и емоциите на безпричинна радост и безусловна любов ни заливат.

Когато се практикува в природата, киртанът е Добросторец. Всяко живо същество получава благословията, защото методът е универсален и божествен и се предава чрез уникалната лечебна вибрация на всеки един от участващите.

Възтановяването на Вярата в Доброто и Божественото, връзката ни с Майката Земя и истинското ни Себе е най-ценното в ежедневното прилагане на този прост и възвишен метод за себереализация.

ОБЕРТОНОВО-търлено пеене е една отнай-древните шамански техники за лечение и връзка с Великия Дух, Бащата Небе и Майката Земя. Състоянието, което психолозите наричат „необичайно състояние на съзнанието“ се постига ефективно и директно с древни звукови практики, запазени най-вече в Тува, Монголия, Тибет и Индия. В това състояние, практикуващия прави съзнателна връзка с Духовете-Лечители, Животните на Силата, Елементите на Творението и Святите Учители, като остава свързан с всичко съществуващо през свещената вибрация УН ХУН – Звукът на Слънцето. Независимо от качествата на гласа, той може да се превърне в мощен инсрумент на духовната сила и постоянно да разкрива нови и нови измерения в звуковото пътешествие – вълшебно и пълно с чудеса като самия Живот.

Нека бъдем Любовта, която искаме да имаме!

С Благодарност, ваши – Група РАДА

Healing chant & dance session:

Това са смесени музикално танцови терапевтични практики, взаимствани от древната мъдрост на различни народи и племена, автентични и въздействащи, основани върху лековитата и трансформираща сила на звука и движението. За постигане на идеалното психо-физическо усещане за здраве и баланс, за обединение на двете мозъчни полукълба, за развитие на личностните качества и таланти, за по-дълбоко осъзнаване на връзката „вътрешен-външен свят“ и „душа-свръхдуша“.

Всяка сесия се подкрепя с дарение от сърце – за споделяне на изобилието и добруването.

Healing chants&dance е част от Проект ИКУАШЕНДУНА
създаден и разработен от Феите и Група РАДА,
вдъхновен от Световния Пакт на Осъзнатостта,
Университета за Потомствена Мъдрост и Обединените Нации на Духа.

Звукът е същност на Тишината, заровен в нейната Сърцевина.
Песента е състояние на Съзнанието, отвъд шума и тишината.

Вашият коментар

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds