2015 WakeЪп! България

Програма 2015

ИДЕЯТА НА ФЕСТИВАЛА WakeЪп! България 2015

Върху основата, която поставихме през 2011 година вече градим пет лета.
Това, което ни кара да продължавме напред е ентусиазмът, който всички посетители – любители на природата и алтернативният начин на живот изпитват, когато сме заедно насред Родопа планина.

Будни хора, вярата ни в по-доброто бъдеще и това, че всички ние сме част от него и го създаваме с мечтите и любовта си всеки ден е движещата сила на WakeЪп! България.

Традиционното издание за пета поредна година ще изпълни вълшебната гора и поляните над град Куклен по пътя за манастира Св. Св. Козма и Дамян.

В продължение на три дни и нощи 3,4 и 5 юли 2015 г. ще сътворим и изживеем заедно необикновеният фестивал обединяващ култура, музика и български традиции.

Елементите на тазгодишното издание ще бъдат допълнени от български практики, обогатяващи лекции, работилници и семинари, както и традиционно богата музикална програма.

– ДОБРОВОЛЦИ

За хората, които WakeЪп! е начин на живот могат да участват в доброволческите лагери, които започват почти месец преди феста.
Както винаги предлагаме заедно да сътворим магията на фестивала. Ние ще се погрижим за храната, напитките и гривна за вход.
https://www.facebook.com/groups/841146139246264/

===>> MORE INFO

– facebook
www.facebook.com/WakeUpBulgaria

– Официално видео от Фестивал WakeЪп! България 2014