2016 WakeЪп! България „ЕДИНеНИЕ“

Шестият WakeЪп! България Фестивал се състоя!

За все по-нашумяващата днес тема за пробуждането се говори от години. Именно тя е движещата ни сила вече шест лета. През този период осъзнахме, че пробуждането е индивидуален процес и всъщност е въпрос на личен избор.

И докато в ежедневието не можем да сме изцяло себе си заради безкрайното разделение от политика, религия и общество, WakeЪп! България създава почва за израстване на колективно съзнание. Преживяването на фестивала обогатява заради това, че на едно място се срещат култури и алтернативни начини на живот, които по принцип не се смесват.

Основната идея на нашия фест/събор/сбор е да събере за няколко дни в планините хиляди преследвачи на мечтите, които да заживеят заедно сред природата и под звездите.

Защо го правим?

Заради емоциите, приятелите, новите гледни точки, музиката, боровата горичка, гайдата, хорото за изгрева и малката рекичка… Който е бил знае.

Изживеем заедно и това WakeЪп! ЕДИНеНИЕ. Другото е бонус, както и това че тази година фестът беше четири дни: от четвъртък, 7 юли до неделя, 10 юли.

Програма 2016