След първата стъпка фестивала WakeUp! „Open your mind“ 2011 се запали искра в група ентусиасти, които си поставихме
много цели за идната 2012. Първата бе да се запознаем с безсмъртните български традиции и джулай морнинг. WakeЪп! „Immortal traditions“ тридневен фестивал над гр.Куклен(пловдивско) който събра над 1500 души в тридневно приключение.
Енерцията която набрахме ни окрили и попътния вятър на 25.08 ни отведе на плаж Корал в търсене на „Мистериите на Странджа“, както беше и надслова на събитието в което минахме през жаравата на местния древен ритуал – Нестинарство.
Дългата есен ни поведе по „Пътят на Орфей“ над с.Ситово(Родопите), където заедно край огъня вечер и под последните топли лъчи денем изпратихме лятото.
През ноември, когато вече забавяхме обороти разбрахме,че в ивайловградския разсадник има 150 000 обречени на сеч фиданки.Организирахме се в спасителна акция „Сговорна дружина-фиданки спасява“. Поради неблагоприятните условия засадихме само около 200 дръвчета, но 1700 дарихме за доотглеждане на община Пловдив.
Положителната енергия и незабравимите мигове на 2012 са безброй и сме истински щастливи колко много хора се обединихме около идеята WakeЪп!.
Понеже вярваме, че на Коледа стават чудеса в последните дни на годината започнахме и най-новата си кампания с първата от надяваме се голямата поредица акции „Предай нататък“.Обединихме се около идеята да сгреем сърцата на хората в неравностойно положение, като ги намирахме по улиците на Пловдив и им дарявахме неща от първа нужда.
В навечерието на новата година едни казват, че сме на прага на „нов свят“, а други, че от на зависи какъв ще бъде този в който живеем.През 2013 си пожелаваме да бъдем още по продуктивни и заедно с вас да вървим към едно по добро бъдеще.

Вашият коментар