Фестивалът „Празникът на Слънцето“ мина като един миг и имахме нужда да преспим няколко вечери, за да погледнем обективно какво сътворихме. Петото издание на фестивала WakeЪп! с което бяхме дали заявка за голяма градация спрямо миналите издания не ни разочарова. Около 2000 човека от страната и чужбина бяхме като голямо семейство в един свят изпълнен с позитивизъм, хармония и свобода. Децата са нашето бъдеще и сме длъжни да дадем личния си пример, с което да положим основата на един нов свят. Комбинацията между усмихнати хора, природа, музика, традиции и занаяти сътвори магия, която всеки усещаше с всичките си сетива. Магнетизмът който се носеше из въздуха беше обаятелен и заразяваше всички с спокойствие и настроение. Музикалното разнообразие на трите сцени засити и най-върлите меломани, които вероятно още имат мускулна треска от многото танци и хорца през трите дни. Несъмнено имахме и пропуски, които бихме се радвали да ни споделите, за да продължим да се развиваме. WakeЪп! България е сдружение създадено от хората, за да работи за хората. Същите тези се превърнахме в горски деца за 13 дни, а приятелството което създадохме помежду ни едва ли ще изгасне някога.
Безкрайна благодарност за всички, които изцедиха силите си, за да се случат нещата и нито за миг не загубиха вярата в успеха. Благодарност и за онези, които уважиха „Празникът на Слънцето“ не само тялом, а и духом. Благодарим и на Родопа планина, за гостоприемството, уюта и хубавото време. Всички чужденци бяха удивени от българската природа и със сигурност ще я запазят завинаги в сърцата си.
WakeЪп! Open Air Festival ще го има и през 2014, а до тогава ще продължаваме да провокираме себе си и всеки отворил сърцето и душата си за промяната…нужната промяна.

Скъпи приятели,
ето го и трейлъра към видеото от „Празникът на Слънцето“.
Очаквайте скоро и пълния филм….приятно зарибяване 🙂

Всички отзиви от фестивала под формата на статии, снимки и видео можете да видите тук.

Огромни благодарности за професионалната работа на приятелите ни studiosevenhills

Вашият коментар