EXO @ WakeЪп! 2014

Някой познават EXO покрай неговата страст за дъбстеп и онези ранни години на сцената, в която той бе де факто първият дъбстеп ди джей в България. Други го познават покрай дейността му с H.M.S.U и като една от движещите сили на тази музикална формация. До момента има участия в над 300 събития България и на международната сцена, а сетовете му се познават с богато музикално разнообразие и характерна мелодичност.
Днес, EXo се фокусира предимно към стила autonomic, произлизащ от drum and bass, но с повече дъб и по-минималистична структура.  Дръзва да експериментира и в комбинации с гост-музиканти в сетовете си и вече сме го виждали на сцена с челист, дръм секция и саксофон.. Така да се каже, момчето си пада по живата музика, въпреки че работи предимно като ди джей и промотер на събития с електронна насоченост.
В най-скорошните си увелчения по кибердъб явлението autonomic представя отново като пионер в областта творчеството на артисти като Blu Mar Ten, Amoss, Skeptikal, d:Bridge, Dub Phizix, Cursa и др. и лейбъли като 31 Records, EXIT, Shogun, Dispatch, Critical, Subtitles (UK) и др.

Вашият коментар