Бидейки Енергия @ WakeЪп! 2016

Скъпи приятели,

По време на прекрасния фестивал на пробуждането WakeЪп! и тази година ще ви срещнем с вълнуващите светове на Бидейки Енергия (Being Energy). Добре сте дошли на лекцията с практикум, която ще се проведе на фестивала. Практиката ще бъде водена от Павел Павлов – инструктор по Бидейки Енергия.

Тема на лекцията: Смъртта като съветник и тласък в живота ни

Смъртта е съветник, който винаги е на наше разположение и винаги ни казва истината. Пред лицето й всички илюзии се изпаряват и остава само чистото възприемане на света такъв, какъвто е. Тя е най-мощната трансформираща сила, с която се срещаме по пътя си и най-доброто, което може да направим за себе си е да я опознаем и използваме.

Да живеем, осъзнавайки това, което правим, предусещайки накъде води пътя, който поемаме със всяко наше действие, не е трудно. Просто изисква обучение и практикуване точно така, както сме обучени да четем и пишем, да говорим, да рисуваме, да пеем, да ходим … И когато започнем да правим това, пред нас се откриват огромни възможности, много по-големи от тези, които сме научили и използваме на автопилот. Животът започва да се развива пред нас вълнуващ, красив, пъстър, ароматен и изобилен, точно такъв, какъвто го възнамерим. И за да стигнем до това състояние, ни е нужна енергия, както за всяко нещо, което правим в живота си.

being energyВ лекцията и практикума ни по Бидейки Енергия ще ви запознаем и ще работим с тези аспекти на възприятието, които ни помагат да живеем бидейки първо енергия и след това физически същества (това, което сме всъщност), в състояние на готовност, на вътрешна тишина, на постоянна връзка със света около нас – не само абстрактния свят на сънищата, но и света на ежедневието ни, и поради това – състояние на изключителна жизненост, сила и активност.

Вашият коментар