Бидейки Енергия @ WakeЪп! 2016

Скъпи приятели,

По време на прекрасния фестивал на пробуждането WakeЪп! и тази година ще ви срещнем с вълнуващите светове на Бидейки Енергия (Being Energy). Добре сте дошли на лекцията с практикум, която ще се проведе на фестивала. Практиката ще бъде водена от Павел Павлов – инструктор по Бидейки Енергия.

Тема на лекцията: Смъртта като съветник и тласък в живота ни

Смъртта е съветник, който винаги е на наше разположение и винаги ни казва истината. Пред лицето й всички илюзии се изпаряват и остава само чистото възприемане на света такъв, какъвто е. Тя е най-мощната трансформираща сила, с която се срещаме по пътя си и най-доброто, което може да направим за себе си е да я опознаем и използваме.

Да живеем, осъзнавайки това, което правим, предусещайки накъде води пътя, който поемаме със всяко наше действие, не е трудно. Просто изисква обучение и практикуване точно така, както сме обучени да четем и пишем, да говорим, да рисуваме, да пеем, да ходим … И когато започнем да правим това, пред нас се откриват огромни възможности, много по-големи от тези, които сме научили и използваме на автопилот. Животът започва да се развива пред нас вълнуващ, красив, пъстър, ароматен и изобилен, точно такъв, какъвто го възнамерим. И за да стигнем до това състояние, ни е нужна енергия, както за всяко нещо, което правим в живота си.

being energyВ лекцията и практикума ни по Бидейки Енергия ще ви запознаем и ще работим с тези аспекти на възприятието, които ни помагат да живеем бидейки първо енергия и след това физически същества (това, което сме всъщност), в състояние на готовност, на вътрешна тишина, на постоянна връзка със света около нас – не само абстрактния свят на сънищата, но и света на ежедневието ни, и поради това – състояние на изключителна жизненост, сила и активност.

Вашият коментар

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds