Иван Граховски @ WakeЪп! 2016

„Какво научих от Херметизма, Бхагавад Гита и Епигенетиката за човечеството?“

От дете ме вълнуват темите свързани с равенството, хармонията, справедливостта. Разбира се, за краткия си житейски път се сблъсках също и с темите за йерархията, дългът, конспирацията и безпомощността. Този ми опит бе толкова постоянен, че ме мотивира да търся причините за тези „негативни“ проявления и дали могат да бъдат част от някаква висша справедливост. Тези търсения ме отведоха на неочаквани места. В банална ситуация с „агресор“ и „жертва“, например, аз повече се интересувах от причините да се стигне дотам и успявах да установя общото начало. Въпреки различния си поглед върху глобалната картина, аз все пак чувствах, че в личния ми живот нещата не са така хармонични и ясни. Все още се занимавах с работа, която ме потискаше и отлагах изпълнението на една своя мечта.

Все още ме глождеха въпросите:

Доколко да правя това, което „трябва“ и доколко да разчитам на създателя/твореца в себе си?

Има ли фиксирана съдба и доколко може да се промени?

Разпознавам ли мястото, което ми е отредено в живота като свое? Дали, доколко и кога да го променя, за бъда щастлив?

Иван Граховски се занимава професионално с Хюман Дизайн от 4 години и с астрология от 12. Учил е при водещи специалисти в областта, сред които и Четан Паркин. Редактор е на първата книга за Хюман Дизайн на български език, наречена „Хюман Дизайн“.

Изготвил е карти на над 700 клиента, интересуващи се от: личностно развитие, взаимоотношения с половинката, семейство, разгръщане потенциала на децата, професионална реализация. Подготвил е 5-ма специалисти – анализатори.

Интересува се от древни култури, митологии и религия.

Вашият коментар