Лилия Иванова @ WakeЪп! 2016

Лилия Иванова и Иван Граховски
„За Хюман Дизайн и ползите от него“

„Опознай себе си“ е било изписано над портите на античния свят. Над портите на новия свят пише „Бъди себе си“. Твоята любов е вътре в теб. Ако ти или света около теб имате нужда от промяна – започни от себе си.

С Хюман Дизайн си изясняваме: Кои са качествата и потенциала ни? Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си? С каква жизнена енергия разполагаме и как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени? Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите? Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения?
Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини, да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света.

Лилия Иванова,
Хюман дизайн консултант.
Творец и водещ на групи и събития за себепознание и развитие на личността.
Създател на Lilsun – Стъпки към себе си

С 3 думи Лилия може да бъде описана, като консултант по вътрешна красота.
От 7 години осъзнато изследва себе си в необятната тема на личностното развитие и себепознание. За цялото това време организира и води вълнуващи събития сред природата, като „Посрещане на изгрева“. Създател е и на творческата практика „Спонтанност без граници“. Лектор на събития за взаимоотношенията, разгръщането на потенциала и любовта към себе си. Трите символа, които я определят и вдъхновяват са КултуРа, ПриРода и Магия.

Вашият коментар