Временна програма

В Експеримент №7 „Д.А.О.“ се водим от посоката на WakeЪп! – да се будим и преоткриваме ежедневно нови хоризонти по пътя на живота.

Ще посрещаме изгрева заредени след пълноценна и спокойна нощ, за да научим нови умения във занаятчийската зона, да чуем други гледни точки в лекционната програма, да се запознаем с родни и чуждестранни практики за вътрешно развитие или да погледнем на нещата от високо – от 200 метровия въжен тролей, който ще преминава над цялата територия на събитието.

Тази година музикалната програма на сцената преплетена в короните на дърветата ще приключва в полунощ, а след това продължаваме с акустични изпълнения и „джем сешън“ със знайни и незнайни артисти.

През деня ви очакват още сетивен лабиринт край реката, огромен надуваем трамплин за екстремни изживявания, кино с образователни късометражни филми и детски цирк с гости от други континенти.

По здрач ви каним на театрална сцена под геодезичен купол за млади и креативни артисти, които с хумор ще ни напомнят истини за живота.

Ще представим българското културно наследство с няколко дузини гайдари, народни певици и фолклорен ансамбъл, които заедно с кукерите и нестинарите ще извият безкрайно хоро, за да си припомним, че всички ние сме едно.

Тазгодишния надслов – Д.А.О. ( Децентрализирани автономни общности) ще представим върху карта на България в неформална обстановка. На нея десетки общности, хора и организации ще си забият знаменцето и ще споделят от къде са, с какво се занимават, с какви ресурси и услуги разполагат.

Нека с личния си пример заедно покажем, че е възможен живот в социум и симбиоза с природата, изпълнен с чисти човешки взаимоотношения.

Връзка към програмата.

Вашият коментар