Лайф-Транс Съркъл @ WakeЪп! 2014

Лайф-транс музиката е музика на бъдещето. Тя е предчуствие и знак за един възможен нов свят, свят в който човешките същества творят така спонтанно и естествено както дишат. Лайф-транс музиката е процес, който не разделя  участниците на “изпълнители” и “публика” – тук всеки може да бъде и двете. Точно затова тя носи вътре в себе си края на егото. Тук няма фенове и почитатели, а само сътворци и приятели. На преден план излиза не крайния резултат, а процесът на общуване, търсенето на хармония и единство. Това е процес, в който грешките са напълно допустими, а постиженията (които са обща заслуга) имат участта да се стопяват завинаги в мига на своето възникване. Лайф-транс музиката е врата към РЕАЛНОСТТА, която е винаги на едно и също място в едно и също време – тук и сега, тук и сега, тук и сега…

Пояснение: Основно правило за съществуването на Life Trance Circle е, че музикалното общуване се случва в пространството ОТВЪД ДУМИТЕ, ЕДИНСТВЕНО и САМО посредством музика и звук. Организаторите от Institute for Silence Research искат специално да подчертаят важността на този факт и да помолят внимателно и настойчиво всички, които преценят че (все още) не могат да прекарат няколко часа от живота си без да говорят да не пристъпват прага на палатката.

1 мнение за “Лайф-Транс Съркъл @ WakeЪп! 2014”

  1. Здравейте,

    Натъкнах се на това, което правите на фестивала и участвах, преживяното не може да се опише с думи, така че само искам да попитам за някакви контакти, страница и въобще всякаква допълнителна информация.

    Мерси 🙂 , продължавайте и разпространявайте все повече

    Отговор

Вашият коментар