BeksChe @ WakeЪп! 2014

10381105_726987014020032_1520447852_oНеделя 22.06 сцена „Нощ“ – Представяме ви поредният участник,  който ще е част от голямата палитра от изпълнители и артисти: BeksChe.

Всъщност кой не познава Бекса!? Винаги усмихнат и позитивен, никога не подминава познати и приятели, освен ако не бърза прекалено. 😀

С музика и партита, започва да се занимава през не близката 2005 г., когато заедно с Бобо и Наско сформират „Rock Da Babylon”.  Бързо придобиват популярност и от „парти в сряда вечер в Петното“, започват да организират събития в силни дни като петък и събота в доста популярни клубове и заведения  като „Гепи“, „Конюшните на царя“, „Петното“ , „Фобия“ и други популярни за времето си. По късно изцяло ръководят месечната програма на клуб „Фобия“. Организират партита на открито и имат  участия в различни български градове и чуждестранни участия в Румъния и Гърция.

До 2009 г. са хората които диктуват ундърграунд музикалната сцена на Пловдив, популяризирайки стилове като хип-хоп, реге, рага, денсхол, дръм енд бейс, джънгъл, дъб степ, грайм и други повлияни от световните електронни и ъндърграунд музикални стилове и течения.  Кани ли са в Пловдив едни от най-добрите български изпълнители и групи: КозЗаМостра, Мерудия, Апо и Невена, DRS, Ndoe,  DIS, FARS, HMSU и много други. Сигурно и сред вас има хора, които си спомнят за онези славни времена, когато все още младите хората в Пловдив бяха задружни, движеха на големи компании  и се забавляваха като богове от сърце до зори. J

През същата 2009 г. преименуват групата си на „Saundforia”, но малко по-късно се разделят и решават всеки да си поеме по неговият път в живота.

На въпроса, дали е Диджей?  Отговаря: „Не, аз съм просто ценител на добрата музика.“. Типично в негов стил скромничи за богатата си музикална култура.

– Кога и как започна да пускаш музика?

– Съвсем случайно! Една вечер Бобо ме помоли да го заместя за малко и повече не се появи цяла вечер. Мернах го по едно време сред тълпата и му правех знаци да се върне на пулта, а той ми отвърна: „ Продължавай да разцепваш!“ А след партито с видимо доволство разказваше колко добре съм се справил и така.

– Защо сега не се занимаваш с пускане на музика и организиране на партита?

– Вече имам други цели и приоритети, занимавам се с по-мащабни проекти.  Но с удоволствие ще  участвам на WakeЪп и мисля доста приятно да изненадам публиката.

За участието си на WakeЪп  споделя, че ще подготви силна гама от танцувални парчета, като виртуозно смесва Swing, Electro swing и още нещо…

Вашият коментар