BeksChe @ WakeЪп! 2014

10381105_726987014020032_1520447852_oНеделя 22.06 сцена “Нощ” – Представяме ви поредният участник,  който ще е част от голямата палитра от изпълнители и артисти: BeksChe.

Всъщност кой не познава Бекса!? Винаги усмихнат и позитивен, никога не подминава познати и приятели, освен ако не бърза прекалено. 😀

С музика и партита, започва да се занимава през не близката 2005 г., когато заедно с Бобо и Наско сформират „Rock Da Babylon”.  Бързо придобиват популярност и от „парти в сряда вечер в Петното“, започват да организират събития в силни дни като петък и събота в доста популярни клубове и заведения  като „Гепи“, „Конюшните на царя“, „Петното“ , „Фобия“ и други популярни за времето си. По късно изцяло ръководят месечната програма на клуб „Фобия“. Организират партита на открито и имат  участия в различни български градове и чуждестранни участия в Румъния и Гърция.

До 2009 г. са хората които диктуват ундърграунд музикалната сцена на Пловдив, популяризирайки стилове като хип-хоп, реге, рага, денсхол, дръм енд бейс, джънгъл, дъб степ, грайм и други повлияни от световните електронни и ъндърграунд музикални стилове и течения.  Кани ли са в Пловдив едни от най-добрите български изпълнители и групи: КозЗаМостра, Мерудия, Апо и Невена, DRS, Ndoe,  DIS, FARS, HMSU и много други. Сигурно и сред вас има хора, които си спомнят за онези славни времена, когато все още младите хората в Пловдив бяха задружни, движеха на големи компании  и се забавляваха като богове от сърце до зори. J

През същата 2009 г. преименуват групата си на „Saundforia”, но малко по-късно се разделят и решават всеки да си поеме по неговият път в живота.

На въпроса, дали е Диджей?  Отговаря: „Не, аз съм просто ценител на добрата музика.“. Типично в негов стил скромничи за богатата си музикална култура.

– Кога и как започна да пускаш музика?

– Съвсем случайно! Една вечер Бобо ме помоли да го заместя за малко и повече не се появи цяла вечер. Мернах го по едно време сред тълпата и му правех знаци да се върне на пулта, а той ми отвърна: „ Продължавай да разцепваш!“ А след партито с видимо доволство разказваше колко добре съм се справил и така.

– Защо сега не се занимаваш с пускане на музика и организиране на партита?

– Вече имам други цели и приоритети, занимавам се с по-мащабни проекти.  Но с удоволствие ще  участвам на WakeЪп и мисля доста приятно да изненадам публиката.

За участието си на WakeЪп  споделя, че ще подготви силна гама от танцувални парчета, като виртуозно смесва Swing, Electro swing и още нещо…

Вашият коментар

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds