Арт Базар @ WakeЪп! 2015

10361503_732319190172326_1705264414528661497_n

В Арт Базара тази година участват:

GG SistersИ тази година в рамките на фестивала ще вземат участие GG Sisters с техните Чудеса сътворени от хартия 🙂 *Miracles made of reused paper and waste… Те ще демонстрират как ненужният спам от пощенските кутии, брошури от хипермаркетите и старите документи се превръщат в красиви и практични неща. Всички гости на събитието ще могат да се включат в организираните работилници, за да изплетат сами свой сувенир.“

ОмаяОмая е ателие за красиви идеи, игра с природата и творческия потенциал, в чиято работилница всички които обичат да ходят боси по асфалта,
поляните и плажа ще могат да оплетат сандали за боси крак.

Handmade UtopiaИглонабиването е суха техника за моделиране на различни форми, дрехи, играчки от вълна. За иглонабиването са нужни специална игла, разчепкана, почистена и предварително изпрана вълна, оцветена в различни цветове и дунапренена гъба за подложка.

Възелче – Изработката на бижута и аксесоари в техниката макраме

Ом – Икони на светци с пожелателни заклинания на глаголица

Сдружение МЕДИУМОрганизираме Училище по изкуства „Оцвети ми лято“ за деца, лишени от родителски грижи. Работим от 8 години с децата от ДДЛРГ „Христо Райков“, гр. Габрово.  За благотворителния щанд разполагаме с ръчно изработени от децата предмети от различните работилници на Училище по изкуства, както и с
предмети, направени от доброволците и приятелите на училището. На
фестивала ще организираме две работилници – за ръчна
хартия и рисунки във вода.

MakrameSi – Бижута с техниката Макраме. Давам урочета на желаещите да се запознаят с техниката, като оплитаме заедно всякакви природни материали, бобчета, шушулки, камъни.

Anima Hand Made – Името ,,Anima handmade “ означава ,,душа“ и приляга най-добре на мен и моят свят от бижута. Материалите, от който са изработени, са обвивка от метал и онези необработени естествени в цялата си природа минерали.

Argila Fiori – Бижута от медна тел, като правя и демонстрации на място.

Anateya – Правим ръчноизработени бижута с мотиви, вдъхновени от природата – слънчица, листенца, водни кончета и други – с естествени камъчета.

Всичкопродавница и свободна читалня – Предлагаме за продан дрехи, книги и други всякакви предмети. Предлагаме свободна читалня, в която абсолютно всеки би могъл да се включи. Достатъчно е да си избере книга за четене, и да се запише в нашата „Свободна читалния“. 

VS Style Design – Споделяме това, което знаем за мънистоплетенето – изкуство древно и съвременно.

Мартиника – 🙂

Вашият коментар