Арт Базар @ WakeЪп! 2015

10361503_732319190172326_1705264414528661497_n

В Арт Базара тази година участват:

GG SistersИ тази година в рамките на фестивала ще вземат участие GG Sisters с техните Чудеса сътворени от хартия 🙂 *Miracles made of reused paper and waste… Те ще демонстрират как ненужният спам от пощенските кутии, брошури от хипермаркетите и старите документи се превръщат в красиви и практични неща. Всички гости на събитието ще могат да се включат в организираните работилници, за да изплетат сами свой сувенир.”

ОмаяОмая е ателие за красиви идеи, игра с природата и творческия потенциал, в чиято работилница всички които обичат да ходят боси по асфалта,
поляните и плажа ще могат да оплетат сандали за боси крак.

Handmade UtopiaИглонабиването е суха техника за моделиране на различни форми, дрехи, играчки от вълна. За иглонабиването са нужни специална игла, разчепкана, почистена и предварително изпрана вълна, оцветена в различни цветове и дунапренена гъба за подложка.

Възелче – Изработката на бижута и аксесоари в техниката макраме

Ом – Икони на светци с пожелателни заклинания на глаголица

Сдружение МЕДИУМОрганизираме Училище по изкуства “Оцвети ми лято” за деца, лишени от родителски грижи. Работим от 8 години с децата от ДДЛРГ “Христо Райков”, гр. Габрово.  За благотворителния щанд разполагаме с ръчно изработени от децата предмети от различните работилници на Училище по изкуства, както и с
предмети, направени от доброволците и приятелите на училището. На
фестивала ще организираме две работилници – за ръчна
хартия и рисунки във вода.

MakrameSi – Бижута с техниката Макраме. Давам урочета на желаещите да се запознаят с техниката, като оплитаме заедно всякакви природни материали, бобчета, шушулки, камъни.

Anima Hand Made – Името ,,Anima handmade ” означава ,,душа” и приляга най-добре на мен и моят свят от бижута. Материалите, от който са изработени, са обвивка от метал и онези необработени естествени в цялата си природа минерали.

Argila Fiori – Бижута от медна тел, като правя и демонстрации на място.

Anateya – Правим ръчноизработени бижута с мотиви, вдъхновени от природата – слънчица, листенца, водни кончета и други – с естествени камъчета.

Всичкопродавница и свободна читалня – Предлагаме за продан дрехи, книги и други всякакви предмети. Предлагаме свободна читалня, в която абсолютно всеки би могъл да се включи. Достатъчно е да си избере книга за четене, и да се запише в нашата “Свободна читалния”. 

VS Style Design – Споделяме това, което знаем за мънистоплетенето – изкуство древно и съвременно.

Мартиника – 🙂

Вашият коментар

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds