Вело-приключение до WakeЪп! 2015

1503412_892418204162423_7856016879503773132_n

Айляк Cycling има удоволствието да ви покани в два поредни дни в рамките на WakeЪп! фестивала на планинско колоездене. Маршрутите ще бъдат около феста. За да участвате е необходимо да имате изправен планински велосипед и Каска, а по желание носете и друга защитна екипировка, но маршрутите, които сме подготвили, не изискват големи технични умения. Идеята е да сме в планината с колелото, а не на състезание. По време на самите преходи ще има водач и човек отзад на колоната, така че всеки да се чувства спокойно и да знае, че не се е загубил.

Дните са:

Четвъртък 02.07 от 18:00ч. на паркинга зад спирката на Екскалибур до парк Лаута – https://goo.gl/vTQoei

Ще направим няколко основни урока. Как се носи правилно каска, как да седим стабилно на велосипеда, подходящи скорости за катерене и все неща в този дух за да може в следващите два дена удоволствието да е максимално.

Петък 03.07 среща на Митницата на Кукленско шосе в 8:30ч – https://goo.gl/7GNgvZ

От там потегляме към Белащица като минаваме покрай вековните чинари и манастир “Св. Георги”. Крайната точка ще бъде зоната на фестивала над Куклен. Продължителността на прехода ще бъде около два часа с доста почивки, така че си предвидете необходимо количество храна и вода.

Събота 04.07 отново на Митницата в същия час за тези, които са изпуснали петък или толкова им е харесало, че искат да повторят.

След пристигането на тази група, ще им дадем малко време за почивка и около 11:00ч. ще направим обиколка в близост до фестивалната зона. https://goo.gl/3Xw6zM

Маршрута включва каране по асфалт, черни пътища и пътеки. Има един кратък участък, на който има вероятност да се бута. На самото каране ще правим кратки паузи и ще обясним какво следва напред. Може да заповяда абсолютно всеки желаещ да се запознае с планинското колоездене.

>>> Логистика във фестивалната зона ще има охраняем вело-паркинг.

>>> Билети за Вело-айляци Всеки пристигнал с велосипед на 03.07 на фестивала, независимо дали е от групата или не получава отстъпка и може да закупи тридневен билет за 30 лева вместо за 40. Пристигналите с велосипеди събота 04.07 ще влизат срещу 25 лв. Очакваме Ви! Носете си усмивки, ако нямате ще ви дадем 🙂

Официално facebook събитие на WakeЪп 2015 https://www.facebook.com/events/383967025117448/

Вашият коментар

 

Къде и кога ще се проведе Експеримент „Събуди се!“ 2024?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 ще се проведе в на 18 километра от град Пловдив, в периода 2-ти – 7-ти юли 2024. Точното местоположение на събитието е GPS (на 300 метра от кукленския манастир Св.Св. Козма и Дамян.) – Място за безплатен паркинг.

Кога ще бъде отворен входът и до кога продължава събитието?

Експеримент „Събуди се!“ 2024 започва официално на 02.07 в 12:00 часа и приключва на 07.07 около 23:30 часа. Вратите на фестивала ще бъдат отворени ден преди началото на събитието – понеделник 01.07 след 13:00

Паркиране и паркинг?

Има обособен паркинг на 2,5 километра от зоната на събитието, където има неограничен брой паркоместа. От 02.07 до 07.07 , от 08:00 до 24:00 има организирани бусове, които постоянно извършват превоз на хора и багаж между фестивалната зона и паркинга на цена 2,50 левa на човек в посока.

Настаняване в населените места в района на събитието

Най-близките населени места, до събитието са:

град Пловдив – 18 км
село Брани поле – 9 км
село Белащица – 8 км
село Гълъбово – 6 км
село Брестник – 5 км
град Куклен – 3 км

This will close in 0 seconds

Билети и достъп до фестивала:

Какви видове билети има и от къде да мога да купя билет?

Информация за видовете билети, как и от къде може да закупите билет, ще откриете в секция БИЛЕТИ. Веднъж закупен билет той не може да бъде върнат, не може да бъде препродаден или презаверен за друго събитие.

Ако съм на фестивала, но нямам гривна или е изтекъл нейния срок?

При установяване на лице във фестивалната зона без гривна или с изтекла такава следва да заплати наказателен билет 85 лв.

Разрешено ли е да се влиза и излиза?

Многократното влизане и излизане е позволено с гривна за достъп.

Изисквания за влизане на територията на събитието

При влизане трябва да представите документ за самоличност и билет за събитието. При влизането на ненавършили 18 години е задължително присъствието на родител с редовен билет или пълномощно.

Гривни за достъп

При първоначалното ви влизане в зоната на фестивала, срещу представяне и чекиране на билета на входа, ще ви бъде поставена гривна, която занапред ще бъде вашето средство за достъп до зоната на фестивала.

ВАЖНО! Поставянето на гривна е задължително. Не се допуска влизане в зоната на фестивала без гривна.
Веднъж поставена гривна не може да бъде предоставена на друг!

Пазете гривната до края на фестивала! Гривната трябва да бъде на ръката ви до окончателното напускане на фестивалната зона в последния ден от вашето посещение. Гривните са с висока степен на издръжливост, устойчиви на влага и достатъчно компактни, така че да не смущават ежедневните ви дейности.

Не премахвайте, откопчавайте, разрязвайте и лепете гривните! Състоянието на гривните ще бъде стриктно следено от служителите на входа и охраната в зоната на фестивала. При забелязване на посетител без гривна в зоната на фестивала ще последва незабавното му извеждане извън фестивала. На фестивала няма да бъдат допускани посетители с установено от служителите на входа нарушение на цялостта на гривната или какъвто и да е злонамерен опит за манипулация.

Достъп за лица до 18г.

Лица до 18 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет или с пълномощно.

Достъп за хора с увреждания

Положихме усилия, за да направим Експеримент „Събуди се!“ достъпен за хора с увреждания.

Всички хора в неравностойно положение с ТЕЛК над 49% влизат на събитието безплатно заедно с двама придружители по желание.
Непосредствено до входа на фестивала има възможност за достъп на автомобили, превозващи хора с увреждания. Ако разполагате с автомобил, превозващ хора с увреждания и разполагащ с отличителен стикер за това ви молим да се свържете с организаторите за съдействие и осигуряване на достъп до възможно най-близко разстояние до входа.

Всички хора с онкологични заболявания влизат на събитието безплатно след представяне на медицински документ.
При нужда от допълнително съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Достъп за пенсионери

Хората в пенсионна възраст влизат с 50% отстъпка от входната такса срещу представяне на копие от документ доказващ, че са пенсионери.

This will close in 0 seconds