Цирк Де Ла Люлин @ WakeЪп! 2016

Цирк „Де Ла Люлин“ е платформа за развитие на съвременните циркови, интерактивни представления.
Съвременното цирково изкуство е насочено към обикновенните хора. Даващо възможност на публиката да се наслади на позитивизма на младите артисти, изпълняващи едни от най-трудните номера. Цирк Де Ла Люлин представи две представеления „Поко Льоко“ и „Халю Бабалю“.

„Поко Льоко“
Обикновенното се среща с необикновенното.
Луиза и Филип, в представлението „Поко Льоко“, поставят на дневен ред много от трудните ситуации в живота, търсейки решение на проблемите по най-позитивния начин. Давайки личен пример за несломимият и буден дух, карайки публиката да съпреживее с тях трудностите който се изпречват на пътя им. Възможността на публиката да бъде активен участник във взимането на решения в трудни ситуации, кара децата да видят нова переспектива и начин на мислене, да останат позитивни и все пак социално дейни.
„Поко Льоко“ е спектакъл за малки и големи. Даващ на всекиго по нещо, стимулиращ приятелското отношение и уважение към околният свят.

„Хальо Бабальо“ е представление, в което съременната визуално-манипулативна техника се превръща в основен начин на изразяване. Аеробика за очите, ламбада за мозъка, наслада за царевицата на плажа. Пътуване между илюзионния и геометричния свят, съчетани в една циркова наслада. Усещане от което няма да искате да се оттърсите.

11754693_912462622157981_8846171451786453710_o

Вашият коментар